Stichting Hightech Helmond - de Peel

Live Tech Battle

Doet jouw klas ook mee aan de spannendste en meest leerzame Live Quiz van het jaar?


Meld je nu aan voor de spannendste en meest leerzame live techniekquiz van het jaar; de LIVE TECHBATTLE.
Deelname is geheel GRATIS én er zijn fantastische techniekprijzen (voor de hele klas) te winnen! Doen jullie mee?

 

Op vrijdagochtend 16 december a.s. van 10:00u tot 11:15u gaan leerlingen (groep 7 en 8) uit jullie regio de strijd aan met elkaar in de LIVE TECHBATTLE. In eerdere edities gingen ruim 1600 leerlingen de strijd met elkaar aan in deze spectaculaire online techniekquiz. Nu is het aan jullie!

Stichting Hightech Helmond – de Peel brengt techniek rechtstreeks naar jouw klaslokaal in een geheel verzorgde live techniekquiz voor de hele klas met live tech proefjes, leerzame topics en leuke prijzen! Deelname is geheel kosteloos, als leerkracht zorg je voor de groepsopdeling, voldoende devices (dus, 1 telefoon/tablet per groepje) en één groot scherm. De rest doen wij!


Meedoen? Klik dan hier om je aan te melden via het ons online aanmeldformulier.
(Let op: aanmelden kan tot en met 25 november a.s., dus wees op tijd!)

Na het invullen van het online formulier versturen wij je zo snel mogelijk een bevestigingsmail en alle praktische informatie volgt dan uiteraard.

Heb je ondertussen vragen? Stuur dan een mailtje naar info@hightechhelmonddepeel.nl

Klik hier om alvast een sneak preview te bekijken!

Door middel van de online techniekquiz komen de leerlingen op unieke wijze in aanraking met al het moois dat de regio aan techniek heeft te bieden. Aan de hand van vragen spijkeren de kinderen hun kennis bij op technisch vlak. Maar ze gaan ook aan de slag met verschillende gave proefjes!