Stichting Hightech Helmond - de Peel

Mei 2021 – Activiteiten DTW Helmond de Peel 2021

Wij organiseren tijdens de Dutch Technology Week heel veel activiteiten voor verschillende groepen van de basisschool. Ben je benieuwd wat?

Klik dan hier. 

Oktober 2020 – Scholen in regio Helmond – de Peel sloten zich massaal aan bij online Techniekquiz.🤖🎮👾

Vrijdag 16 oktober stond compleet in het teken van de ‘Live Tech Battle’. Een online initiatief van Stichting Hightech Helmond – de Peel om, ook dit jaar, kinderen op leuke wijze kennis te laten maken met al het moois dat deze regio op gebied van techniek te bieden heeft.

November 2019 – MCM (Liessel) wint de William Pijnenburg Award 2019

Op 28 november riep Brainport Industries College MCM (Liessel) uit tot winnaar van de William Pijnenburg Award. De William Pijnenburg Award werd door de familie Pijnenburg uitgereikt en staat voor betrokkenheid op het gebied van techniekpromotie, het bieden van werkgelegenheid en het opleiden van toekomstig technisch talent. De award heeft de vorm van het ‘Infinity Symbool’ en staat voor continuïteit en verbinding.

Oktober 2019 – Stichting Hightech Helmond – de Peel organiseert kick-off ‘Buddyproject’

Afgelopen woensdag 30 oktober werd een unieke samenwerking tussen technisch bedrijfsleven en het onderwijs in regio Helmond – de Peel tot leven gebracht, tijdens de kick-off van het ‘Buddyproject’. Aan het Techniekcentrum Brainport in Deurne maakten scholen en bedrijven voor het eerst kennis met elkaar. Hier werd tevens bekend gemaakt wie er met elkaar een ‘Buddyteam’ ging vormen.